Tweedehands Herenfietsen

Tweedehands Kinderfietsen

Nieuwe damesfietsen

Nieuwe herenfietsen

Nieuwe Kinderfietsen

Nieuwe Elektrische fietsen

Ruime keuze aan tweedehands fietsen

De fiets is nog steeds mateloos populair in Nederland en een veelgebruikt vervoersmiddel voor even naar de stad, naar het werk, voor boodschappen of voor fietstochten. Als mensen een fiets willen, zijn ze vaak geneigd om naar een fietsenwinkel te gaan om daar een nieuwe fiets aan te schaffen. Maar je kunt ook een betere keuze maken en op zoek gaan naar een tweedehands fiets. Een gebruikte fiets is namelijk vele malen goedkoper dan een nieuwe. Als je lukraak online of bij iemand op straat een 2dehands rijwiel op de kop tikt, loop je het risico dat de fiets al mankementen vertoont voordat je er goed en wel op wegfietst. Bij 2dehandsfietsenwinkel.nl koop je tweedehands fietsen met de zekerheid van een nieuwe fiets.

Voordelen van tweedehands fietsen

Een tweedehands fiets kopen is in veel gevallen een slimmere koop. Als je bijvoorbeeld vaak reist met het openbaar vervoer. Een gloednieuwe fiets bij het station neerzetten is niet echt een goed idee, de kans op beschadigingen is groot of je loopt de kans dat je fiets er bij terugkomst helemaal niet meer staat. Verder is een tweedehands fiets ook handig voor mensen of studenten die in de stad wonen. Je hoeft dan niet zo zuinig op je fiets te zijn en je kunt hem gemakkelijk overal stallen. Maar het grootste voordeel van een tweedehands fiets kopen is dat deze een stuk goedkoper is. Alle 2dehands fietsen die je bij ons koopt, zijn nagekeken door een van onze gediplomeerde fietsenmakers. Zo controleren zij de remmen, lopen de wielen na of er geen slag in zit en pompen de banden op. Een gat in het zadel? Deze wordt dan eerst vernieuwd voordat je hem koopt. Zo koop jij een tweedehands fiets die kwalitatief nog steeds goed is, met garantie maar voor een veel lagere prijs. En als laatste zijn 2dehands fietsen ook nog een stuk beter voor het milieu. Iedere fiets die een tweede kans krijgt is immers een fiets minder die geproduceerd hoeft te worden. Een tweedehands fiets is dus per definitie duurzaam.

Keuze uit veel modellen

Het kopen van 2dehands fietsen is steeds meer in trek. Niets voor niets heb je tegenwoordig dan ook een ruime keuze uit diverse tweedehands fietsen. Ben je op zoek naar een stadsfiets of een opoefiets voor veelvuldig gebruik in de stad of ben je op zoek naar een sportief model? Denk bijvoorbeeld aan een hybride- of tourfiets. Wij hebben diverse fietsen in ons assortiment. We verkopen 2dehands fietsen in verschillende prijsklassen. Zo kun je kiezen voor een fiets voor een paar honderd euro of voor een duurder exemplaar. Je kunt kiezen voor een opoefiets, een stadsfiets, een kinderfiets of een tweedehands herenfiets. Wil je een fiets met een automatische versnelling of ben je op zoek naar een e-bike? Ook dat is mogelijk. Alle fietsen zijn van hoge kwaliteit en zijn van te voren door de fietsenmaker helemaal gecontroleerd. Ook wordt de fiets rijklaar gemaakt zodat je er direct gebruik van kunt maken. Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets? Kijk dan zeker eens rond in het assortiment van onze tweedehands fietsen.