Onze collectie tweedehands fietsen

Tweedehands Fietsen Delft

Wanneer u op zoek bent naar tweedehands fietsen in Delft, bevindt u zich in goed gezelschap! Als u deze bruisende stad vol allure en charme wilt verkennen, is er niets beter dan een tweedehands fiets om u te begeleiden. Vertrouw volledig op onze expertise en schaf een tweedehands fiets aan, want al onze fietsen zijn grondig geïnspecteerd door bekwame fietsenkenners. Zij staan garant voor de voortreffelijke werking van de remmen, de soepele draaiing van de wielen en de optimale luchtdruk in de banden.

 

De Voordelen van Tweedehands Fietsen

Het kopen van een tweedehands fiets in Delft biedt een veelheid aan gunstige aspecten. Allereerst kunt u genieten van het plezier van fietsen op kwalitatief hoogwaardige tweewielers zonder de last van een buitensporige prijs, zoals bij gloednieuwe fietsen. Daarnaast geven wij garantie op elke tweedehands fiets, zodat u met een gerust hart door Delft kunt rijden. Bovendien bezorgen wij de fiets kosteloos en rijklaar bij u thuis, zodat u direct op avontuur kunt gaan en kunt genieten van uw nieuwe stalen ros.

 

Een duurzame keuze

Naast de financiële voordelen is het kiezen voor een tweedehands fiets ook een duurzame keuze. Door een tweedehands fiets te kopen, geeft u een fiets een tweede kans en draagt u bij aan het verminderen van de productie van nieuwe fietsen. Het is een milieuvriendelijke manier om van de stad te genieten. Bovendien kunt u met een tweedehands fiets op uw eigen tempo de prachtige fietsroutes van Delft verkennen en de verborgen juweeltjes van de stad ontdekken.

 

De ideale fietsstad: Delft!

Waarom worden tweedehands fietsen in Delft aangeprezen? Delft, een pittoreske stad doordrenkt van geschiedenis, biedt een charmante omgeving om per fiets te verkennen. Met zijn karakteristieke grachten, geplaveide straatjes en historische gebouwen is Delft uitermate geschikt voor fietsers. Het compacte centrum maakt het gemakkelijk om op twee wielen door de stad te navigeren en te genieten van de prachtige architectuur. Fietsers kunnen ontspannen langs de sfeervolle grachten rijden of een bezoek brengen aan de beroemde Nieuwe Kerk en het Vermeer Centrum. Met een overvloed aan fietspaden en een fietsvriendelijke sfeer is Delft een ideale bestemming voor fietsliefhebbers en cultuurliefhebbers.

 

Ontdek Delft op een refurbished bike van 2dehandsfietsenwinkel

Kortom, verken Delft op een tweedehands fiets en ervaar de vrijheid en het gemak dat fietsen in deze bruisende stad met zich meebrengt. Of u nu langs de iconische grachten fietst, historische bezienswaardigheden verkent of geniet van de levendige sfeer van de stad, een tweedehands fiets biedt u de uitgelezen kans om Delft op de meest authentieke manier te ontdekken. Aanschouw zonder aarzeling ons gevarieerde assortiment tweedehands fietsen en begin uw avontuur op de pedalen!

Einklappbarer Inhalt

Alleen A-merken
Standaard een maand garantie
Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
Uiterst duurzaam en circulair
Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
Gespreid betalen mogelijk
 • Een Gazelle gekocht met werkelijk alles erop en eraan! Uiterlijk iets minder, maar daar was de zeer schappelijke prijs ook naar. Alles functioneert naar behoren.

  Lonneke A.
 • Heel blij met mijn nieuwe tweedehands fiets. Ook fijn dat 2dehandsfietsenwinkel de voordrager en het kratje al voor mij op de fiets hadden gemonteerd.

  Robert S.
 • Ik ben altijd wat huiverig met online bestellen, maar dinsdag besteld, donderdagochtend in huis en ziet er top uit! En boven de goede service zijn de fietsen betaalbaar wat bij ons in de buurt niet meer te vinden is. Wij weten waar we voor onze kinderen weer zullen bestellen

  Sam J.
 • Ik ben afgelopen woensdag met mijn vriend naar de winkel gegaan. We zagen een fiets op de website en die kon ik meteen testen. Ze hebben het nog vlug opgeknapt, geolied en een nieuwe zadel er op geplaatst. Top service en zeer vriendelijke mensen!

  Cill K.
 • Wij zochten een simpele tweedehands omafiets en zijn goed en snel geholpen. Ze kunnen ter plekke specificaties aanpassen en bezorgen de fiets in Rotterdam thuis, erg fijn!

  Shanne V.
 • Eerst wat twijfels omdat de fietsen zo goedkoop en goed eruitzien leek het te mooi voor woorden. Toch een fiets besteld en was binnen 3 dagen netjes afgeleverd. Dag daarvoor een SMS gekregen. Superblij met mijn nieuwe fietsje 😁

  Eleonora T.
1 von 6
Kies jouw accessoires
1 von 8