Onze collectie tweedehands fietsen

Tweedehands Fietsen Leiden

Benieuwd naar onze gebruikte tweewielers in Leiden? Ontdek ons omvangrijke aanbod aan betaalbare tweedehands fietsen Leiden die naadloos aansluiten bij jouw budget. Of je nu een stadsfiets, een mountainbike of een elektrische fiets verlangt, wij presenteren je de gepaste optie.

 

Kwaliteit van Gebruikte Fietsen

Onze pre-owned fietsen zijn van voortreffelijke kwaliteit en ondergaan zorgvuldig onderhoud. Wij erkennen dat prijs een doorslaggevende factor is, echter geven wij nooit toe op de kwaliteit van onze 2e hands fietsen. Je kunt onvoorwaardelijk vertrouwen op duurzaamheid en betrouwbaarheid bij iedere aankoop. Daarenboven presenteren we een diversiteit aan merken en modellen, zodat je een uitgebreide keuze hebt. Of je nu op zoek bent naar een trendy design of een klassieke stijl, wij hebben voor eenieder iets in petto. Daarbij staan onze deskundige medewerkers immer paraat om jou bij te staan in het vinden van de perfecte tweedehands fiets die voldoet aan jouw wensen.

 

Gebruikte fietsen benutten in Leiden

Leiden is een schitterende stad die uitnodigt om per fiets te ontdekken. Met haar historische straatjes, grachten en bruggen is het een waar genoegen om op twee wielen door de stad te navigeren. Met een tweedehands fiets bereik je moeiteloos alle bezienswaardigheden van Leiden, zoals de eeuwenoude universiteit, de indrukwekkende Pieterskerk en de schilderachtige hofjes. Het fietsvriendelijke karakter van Leiden komt tot uiting in de ontelbare fietspaden en fietsenstallingen die verspreid zijn over de gehele stad. Fietsen in Leiden biedt niet alleen een praktische vervoerswijze, maar ook een unieke belevenis om de rijke geschiedenis en het levendige karakter van deze stad te ervaren. Wacht niet op gunstig weer en plaats vandaag nog jouw bestelling voor een voordelige tweewieler.

 

Een duurzame toekomst

Naast de vele voordelen die het aanschaffen van een gebruikte fiets bij ons met zich meebrengt, draag je tevens bij aan een duurzame toekomst. Door te kiezen voor een tweedehands fiets in Leiden verminder je de vraag naar nieuwe fietsen en lever je een bijdrage aan het reduceren van afval en de druk op natuurlijke hulpbronnen. Het is een weloverwogen beslissing om de levensduur van een fiets te verlengen en te investeren in een duurzame mobiliteitsoplossing. Bij de tweedehandsfietsenwinkel zijn we trots op onze bijdrage aan een groenere en milieuvriendelijkere samenleving.

Einklappbarer Inhalt

Alleen A-merken
Standaard een maand garantie
Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
Uiterst duurzaam en circulair
Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
Gespreid betalen mogelijk
 • Een Gazelle gekocht met werkelijk alles erop en eraan! Uiterlijk iets minder, maar daar was de zeer schappelijke prijs ook naar. Alles functioneert naar behoren.

  Lonneke A.
 • Heel blij met mijn nieuwe tweedehands fiets. Ook fijn dat 2dehandsfietsenwinkel de voordrager en het kratje al voor mij op de fiets hadden gemonteerd.

  Robert S.
 • Ik ben altijd wat huiverig met online bestellen, maar dinsdag besteld, donderdagochtend in huis en ziet er top uit! En boven de goede service zijn de fietsen betaalbaar wat bij ons in de buurt niet meer te vinden is. Wij weten waar we voor onze kinderen weer zullen bestellen

  Sam J.
 • Ik ben afgelopen woensdag met mijn vriend naar de winkel gegaan. We zagen een fiets op de website en die kon ik meteen testen. Ze hebben het nog vlug opgeknapt, geolied en een nieuwe zadel er op geplaatst. Top service en zeer vriendelijke mensen!

  Cill K.
 • Wij zochten een simpele tweedehands omafiets en zijn goed en snel geholpen. Ze kunnen ter plekke specificaties aanpassen en bezorgen de fiets in Rotterdam thuis, erg fijn!

  Shanne V.
 • Eerst wat twijfels omdat de fietsen zo goedkoop en goed eruitzien leek het te mooi voor woorden. Toch een fiets besteld en was binnen 3 dagen netjes afgeleverd. Dag daarvoor een SMS gekregen. Superblij met mijn nieuwe fietsje 😁

  Eleonora T.
1 von 6
Kies jouw accessoires
1 von 8