Lees meer

Hoe gaan wij te werk?

Een groot gedeelte van onze fietsen wordt in grote partijen opgekocht van diverse gemeenten. Daarnaast verkrijgen wij fietsen door inruil. Elke fiets wordt vakkundig rijklaar gemaakt door onze gediplomeerde fietsenmakers. Hierna gaan de fietsen de verkoop in via onze webshop en onze fysieke winkel. Onze website wordt dagelijks vernieuwd en aangevuld met “nieuwe” tweedehands fietsen en is dus altijd up to date.

Levering
U kiest de fiets die u graag wilt kopen, u rekent af en de fiets wordt binnen 2 à 3 werkdagen gratis bij u thuis bezorgd. Wij leveren door heel Nederland en België. We bezorgen de fiets wanneer het u uitkomt. Bovendien is het niet noodzakelijk dat u thuis bent. Wij doen de fiets dan voor uw deur op slot en doen de sleutels in uw brievenbus. Voordat we tot de levering van uw fiets overgaan nemen wij altijd contact met u op. Daarom is het belangrijk dat u uw telefoonnummer invult bij het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw fiets af te halen in onze winkel die zich bevindt in Capelle aan den IJssel.

Garantie
Al onze fietsen worden afgeleverd met 1 maand aankoopgarantie. Deze garantie is van toepassing op de volgende onderdelen: trapas, achter- en vooras, frame en wiellagers.

Retour
Mocht u niet tevreden zijn met de fiets dan kunt u de fiets retour doen. U kunt er voor kiezen om de fiets zelf bij ons af te geven. Dan krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Het is ook mogelijk dat wij de fiets bij u ophalen. Hierbij houden wij €30 in van het aankoopbedrag voor de gemaakte transportkosten.