Onze collectie tweedehands fietsen

Tweedehands Fietsen Amsterdam

Wist je dat het aantal tweedehands fietsen in Amsterdam bijna evenredig is aan het aantal inwoners van deze betoverende hoofdstad? Voor het kopen van tweedehands fietsen Amsterdam ben jij zeker niet de enige! Amsterdam, een bejubelde metropool in Nederland, geniet van een faam die wortelt in zijn fietsminnende cultuur en schilderachtige grachten. Indien je deze bruisende stad vol allure en charme wilt ontdekken, dan is een tweedehands fiets ongetwijfeld de belichaming van perfectie. Verkondig met het volste vertrouwen in ons vermogen een tweedehands fiets aan te schaffen, want al onze tweewielers ondergingen een grondige inspectie door bekwame fietsenkenners. Zij waarborgen het voortreffelijk functioneren der remmen, de vloeiende omwenteling der wielen, en de voldoende luchtdruk in de banden.

 

Voordelen van tweedehands fietsen

Het kopen van een tweedehands fiets biedt een panoplie van gunstige facetten. Vooreerst de vreugde van het pedaleren op kwalitatieve tweewielers zonder het gewicht van een exorbitante prijs, kenmerkend voor gloednieuwe fietsen. Daarnaast schenken wij garantie op elke tweedehands fiets, waardoor je met onbekommerde gemoedsrust Amsterdam kunt doorkruisen. Voorts bezorgen wij de fiets geheel kosteloos en rijvaardig aan huis, waardoor je onmiddellijk op avontuur kunt vertrekken en jouw nieuwe stalen ros kunt beminnen.

 

Duurzaamheid

Naast de verademing van jouw portemonnee is het kiezen voor een tweedehands fiets ook een duurzame keuze. Door een tweedehands fiets te kopen, geef je een fiets een tweede kans en draag je bij aan het verminderen van de productie van nieuwe fietsen. Het is een milieuvriendelijke manier om van de stad te genieten. Bovendien kun je met een tweedehands fiets op je eigen tempo de prachtige fietsroutes van Amsterdam verkennen en de verborgen pareltjes van de stad ontdekken.

 

Tweedehands fietsen in Amsterdam?

Waarom wordt het gebruik van tweedehands fietsen in Amsterdam aangeprezen? Fietsen binnen Amsterdam is gewoonweg de meest idyllische wijze om je te verplaatsen, of je nu een picknick plant in het Westerpark of van een drankje wilt nippen in de Pijp. Een fiets is simpelweg de meest bekwame keuze. Autorijden in Amsterdam biedt namelijk geen genoegen. Smalle straten langsheen de grachten, inrijverboden en eeuwige files op de ringweg. Amsterdam is een stad die je het best verkent op de fiets. Zoek je een hoogwaardige fiets? Dan is een tweedehands fiets in Amsterdam zonder twijfel de gepaste oplossing.

Samengevat, ontdek Amsterdam op een tweedehands fiets en ervaar de vrijheid en gemak die fietsen in deze bruisende stad teweegbrengt. Of je nu langs de iconische grachten fietst, historische bezienswaardigheden verkent, of geniet van de levendige ambiance van de stad, een tweedehands fiets biedt je de voortreffelijke gelegenheid om Amsterdam te ontdekken op de meest authentieke wijze. Aanschouw zonder talmen ons rijk gevarieerd assortiment tweedehands fietsen en start je avontuur op de pedalen!

Inklapbare content

Alleen A-merken
Standaard een maand garantie
Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
Uiterst duurzaam en circulair
Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
Gespreid betalen mogelijk
 • Een Gazelle gekocht met werkelijk alles erop en eraan! Uiterlijk iets minder, maar daar was de zeer schappelijke prijs ook naar. Alles functioneert naar behoren.

  Lonneke A.
 • Heel blij met mijn nieuwe tweedehands fiets. Ook fijn dat 2dehandsfietsenwinkel de voordrager en het kratje al voor mij op de fiets hadden gemonteerd.

  Robert S.
 • Ik ben altijd wat huiverig met online bestellen, maar dinsdag besteld, donderdagochtend in huis en ziet er top uit! En boven de goede service zijn de fietsen betaalbaar wat bij ons in de buurt niet meer te vinden is. Wij weten waar we voor onze kinderen weer zullen bestellen

  Sam J.
 • Ik ben afgelopen woensdag met mijn vriend naar de winkel gegaan. We zagen een fiets op de website en die kon ik meteen testen. Ze hebben het nog vlug opgeknapt, geolied en een nieuwe zadel er op geplaatst. Top service en zeer vriendelijke mensen!

  Cill K.
 • Wij zochten een simpele tweedehands omafiets en zijn goed en snel geholpen. Ze kunnen ter plekke specificaties aanpassen en bezorgen de fiets in Rotterdam thuis, erg fijn!

  Shanne V.
 • Eerst wat twijfels omdat de fietsen zo goedkoop en goed eruitzien leek het te mooi voor woorden. Toch een fiets besteld en was binnen 3 dagen netjes afgeleverd. Dag daarvoor een SMS gekregen. Superblij met mijn nieuwe fietsje 😁

  Eleonora T.
1 van 6
Kies jouw accessoires
1 van 8