Onze collectie tweedehands fietsen

Tweedehands Fietsen Eindhoven

Wist je dat er bijna evenveel tweedehands fietsen in Eindhoven te vinden zijn als het aantal inwoners? Het kopen van tweedehands fietsen Eindhoven blijkt dus enorm populair te zijn! Indien je deze bruisende lichtstad wenst te verkennen, vormt een tweedehands fiets een uitstekende keuze. Hier bij ons kun je met vol vertrouwen een tweedehands fiets aanschaffen, aangezien al onze fietsen nagekeken zijn door bekwame fietsenmakers. Zij waarborgen dat de remmen goed functioneren, de wielen soepel draaien en de banden voldoende zijn opgepompt.

 

De Voordelen van Tweedehands Fietsen

Het aankopen van een tweedehands fiets kent diverse voordelen. Allereerst kun je genieten van kwalitatieve fietsen tegen een fractie van de prijs van een nieuwe fiets. Bovendien bieden wij garantie op alle tweedehands fietsen, dus je kunt met een gerust hart de stad Eindhoven verkennen. Tevens bezorgen wij de fiets kosteloos en rijklaar bij jou thuis, waardoor je direct op pad kunt gaan en kunt genieten van je nieuwe tweewieler.

 

Duurzaamheid

Afgezien van de financiële besparing die het jouw portemonnee oplevert, is het opteren voor een tweedehands fiets in Eindhoven tevens een ecologisch verantwoorde keuze. Door een tweedehands fiets aan te schaffen, geef je een fiets een tweede leven en draag je bij aan het beperken van de productie van nieuwe fietsen. Het is een milieuvriendelijke methode om deze stad te bewonderen. Daarnaast biedt een tweedehands fiets jou de gelegenheid om op je eigen tempo de prachtige fietsroutes van Eindhoven te verkennen en de verborgen juweeltjes van deze stad te ontdekken.

 

De 2e hands fiets in Eindhoven

Eindhoven is een fietsvriendelijke stad in Nederland, waar fietsen een populaire en praktische vervoerskeuze zijn. Met uitgebreide fietspaden en fietsvriendelijke routes is het gemakkelijk om de stad op twee wielen te verkennen. Het befaamde fietsroutenetwerk van Brabant doorkruist de stad en biedt prachtige mogelijkheden om de groene omgeving te ontdekken. Fietsers kunnen genieten van de moderne architectuur en het bruisende stadsleven terwijl ze langs iconische plekken zoals het Evoluon en het Philips Stadion fietsen. Dankzij de vele fietsenstallingen en de actieve fietscultuur is Eindhoven werkelijk een paradijs voor fietsers van alle leeftijden.

Inklapbare content

Alleen A-merken
Standaard een maand garantie
Anti diefstal (geregistreerde fietsen)
Uiterst duurzaam en circulair
Snelle levering binnen NL-BE (2 werkdagen)
Gespreid betalen mogelijk
 • Een Gazelle gekocht met werkelijk alles erop en eraan! Uiterlijk iets minder, maar daar was de zeer schappelijke prijs ook naar. Alles functioneert naar behoren.

  Lonneke A.
 • Heel blij met mijn nieuwe tweedehands fiets. Ook fijn dat 2dehandsfietsenwinkel de voordrager en het kratje al voor mij op de fiets hadden gemonteerd.

  Robert S.
 • Ik ben altijd wat huiverig met online bestellen, maar dinsdag besteld, donderdagochtend in huis en ziet er top uit! En boven de goede service zijn de fietsen betaalbaar wat bij ons in de buurt niet meer te vinden is. Wij weten waar we voor onze kinderen weer zullen bestellen

  Sam J.
 • Ik ben afgelopen woensdag met mijn vriend naar de winkel gegaan. We zagen een fiets op de website en die kon ik meteen testen. Ze hebben het nog vlug opgeknapt, geolied en een nieuwe zadel er op geplaatst. Top service en zeer vriendelijke mensen!

  Cill K.
 • Wij zochten een simpele tweedehands omafiets en zijn goed en snel geholpen. Ze kunnen ter plekke specificaties aanpassen en bezorgen de fiets in Rotterdam thuis, erg fijn!

  Shanne V.
 • Eerst wat twijfels omdat de fietsen zo goedkoop en goed eruitzien leek het te mooi voor woorden. Toch een fiets besteld en was binnen 3 dagen netjes afgeleverd. Dag daarvoor een SMS gekregen. Superblij met mijn nieuwe fietsje 😁

  Eleonora T.
1 van 6
Kies jouw accessoires
1 van 8